• Hem signat un acord de col·la boració amb l’Associació de Celíacs de Catalunya

  logo celíacs

  Una molt bona notícia!

  Cookiteca ha arribat a un acord amb l’Associació Celíacs de Catalunta per realitzar tallers de cuina i rebosteria sense gluten i per oferir als associats una gama de productes sense gluten a la seva web i a les seves botigues.

  Aquest trimestre s’han programat tallers per adults de Decoració de Cupcakes, de Postres i de Pa, totes les receptes sense gluten. També es realitzarà un taller familiar de Cupcakes en el que es realitzaran diferents masses i en el que podran participar adults com nens. Tots els tallers son participatius i es realitzaran als diferents centres de Cookiteca, a Barcelona i Sant Cugat.

  En quant als productes venuts a la Cookiteca, s’ofereixen gairebé 100 referencies d’ingredients de rebosteria sense gluten, amb els que es poden fer receptes i decoracions espectaculars, molts d’ells en exclusiva a Barcelona.

  També està previst obrir a la web de la Cookiteca un nou apartat de receptes sense gluten.

  L’acord inclou un descompte d’un 10% pels socis a les reserves de tallers, així com a la compra de productes i a la botiga on-line.

  S’ha dissenyat també un format de Festa Infantil (CookitecaParty) amb receptes sense gluten. Es tracta d’un taller en els que els nens realitzen cupcakes, galetes, pizzes, a la seva elecció i decoren un pastis que degusten al final amb els seus pares. En aquests tallers hi ha un preu bàsic per 10 nens i es cobra 15€ per cada nen addicional als 10 inicials. En el marc d’aquest acord, els socis de l’Associació no pagaran per nen addicional.

  Desitgem que acord sigui del vostre interès!!!

   

  Aqui tenius els tallers programats de moment: TALLERS SENSE GLUTEN

  I els productes disponibles a les botigues i a la botiga on-line, n’hi ha més de cent! PRODUCTES SENSE GLUTEN

   

   

   

Deja un comentario