• Casals d’estiu a COOKITECA

  Cupcake fet al Casal d’estiu de Cookiteca

   

  Ja han arrancat els casals d’estiu a Cookiteca! Els nens s’ho han passat d’allò més bé!

  Han après a fer cupcakes: desde la massa a les decoracions! Això els hi ha agradat especialment perquè s’han endut a casa una safata amb les seves creacions, per poder lluir davant la familia!

  A Cookiteca no sols es cuina, també es tracten temes relacionats a l’entorn dels àpats i per això avui els han explicat el protocol i les formes a la taula! Apart d’aprendre i recordar el que els pares no es cansen mai de dir, han après a posar correctament la taula, perquè quan ajudin a casa, a més de fer-ho, ho facin bé! Ben segur que cada cop que parin taula recordaràn l?Isaac o la Silvia explicant perquè el tovalló va a un costat o el ganivet a l’altre!

  Tots junts han preparat el dinar: han tallat les verduretes de l’Ensaladilla Rusa (desde pelar-les a bullir-les!), han preparat les brochetes de pollastre, i han fet la mousse de yogurt de postres…s’han donat compte de la feina que hi ha darrera d’un plat que t’el menges en un moment, i de la satisfacció que proporciona el dir “ho he fet jo”.

  Els casals de Cookiteca son tota una experiència per a tots els nens que hi participen! Els apropa al món de la cuina i es sorprenen que també es poden entretendre sense correr darrera d’una pilota! Potser, d’aquí a uns anys trobem que un futur Ferràn Adrià va passar pel Casal d’Estiu de Cookiteca!!!

  Els nens poden anar dies solts o per setmanes, fins a finals de juliol. Tria el que necessitis.

Deja un comentario